Hoe Hotmail-Foutcode 17193 te repareren?

Hoe Hotmail-Foutcode 17193 te repareren?

Microsoft Outlook is software die wordt gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Net als elke andere software of programma’s kan een gebruiker ook problemen en fouten met Outlook ervaren. Van de verschillende soorten fouten die men kan ervaren, is de meest voorkomende fout het probleem dat verband houdt met Hotmail-foutcode 17193. Dit heeft invloed op de goede werking van Outlook op Mac en op Windows.

Een gebruiker krijgt deze foutmelding waarschijnlijk wanneer hij een e-mail met bijlagen probeert te verzenden.

OORZAKEN VAN HOTMAIL Foutcode 17193

De belangrijkste oorzaak van de Hotmail-fout is een beschadigd of beschadigd PST-bestand.

Andere veel voorkomende redenen zijn

Hardwareprobleem: als uw harde schijf beschadigd raakt, hetzij door overmatig gebruik of door overbelasting, dan is de kans groot dat u een Hotmail-fout krijgt. Als de harde schijf beschadigd raakt, worden er andere fouten gemaakt die de toegang tot PST-bestanden verhinderen.

SOFTWARE: Als u een illegale versie van de software gebruikt, krijgt u waarschijnlijk ook deze foutmelding. Illegale software heeft niet alleen invloed op de goede werking van het systeem, maar ook op de PST-bestanden.

AANVAL VAN VIRUS: Als u geen antivirussoftware gebruikt voor bescherming. Dan is het waarschijnlijk dat u vatbaar bent voor een virusaanval, wat van invloed kan zijn op de PST-bestanden.

STROOMSTORING: deze fout kan ook optreden als uw apparaat een plotselinge stroomstoring heeft gehad, wat kan leiden tot een beschadigd PST-bestand.

HOE DEZE FOUT TE VERWIJDEREN

1. UPGRADE OUTLOOK: Als u Outlook 2003 en 2007 gebruikt, ondersteunen deze versies een PST-bestand van 20 GB. Terwijl de nieuwste versies van Outlook zoals 2010, 2013 en 2016 50 GB aan PST-bestanden ondersteunen. Dus als u de release van de Outlook-software wilt upgraden, kunt u deze fout waarschijnlijk elimineren. Het wordt echter altijd aanbevolen om de PST-bestandsgrootte tussen 10-15 GB te beperken.

2. Gebruik UPS: Als u in een gebied woont waar regelmatig stroomuitval is, moet u UPS gebruiken zodat u voldoende tijd heeft om uw systeem correct uit te schakelen.

3. Gebruik van antivirus: zoals hierboven vermeld, als het virus uw bestelling aanvalt, is de kans groot dat u met dit probleem te maken krijgt. U moet dus een betaalde versie van antivirussoftware gebruiken.

4. Schijfopruiming:

Volg deze stappen om de schijf op uw computer schoon te maken.

1. Druk op Windows + R om de opdrachtprompt in te voeren.

2. Voer “clearing” in en druk op enter.

3. Er verschijnt een nieuwe pop-up.

4. Selecteer uit de verschillende schijven een bepaalde schijf die u wilt opschonen.

5. Druk daarna op enter.

6. Het schijfopruimingsvenster verschijnt.

5. Je internetinstelling wijzigen

Volg deze stappen om je internetinstellingen te wijzigen

1. Voer de opdrachtprompt in.

2. Typ “intelcpl.cpl” en druk op enter

3. Herstel alles en wis alle ongewenste bestanden.

4. Druk op de resetknop op het tabblad Geavanceerd om alle instellingen te herstellen.

5. Kijk of dit uw problemen oplost.

U kunt Scanpst.exe ook gebruiken om de Hotmail-foutcode 17193-problemen in verband met PST op te lossen. Er is ook automatische software die men kan gebruiken, omdat ze veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

Als u nog steeds een Hotmail-foutprobleem tegenkomt, is het beter om contact op te nemen met professionals.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *