Hoe de Gmail-naam te wijzigen?

Hoe de Gmail-naam te wijzigen?

Gmail wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare e-mailservices in de moderne, technologisch geavanceerde wereld. Mensen gebruiken hun Gmail-naam om hun persoonlijkheden, overtuigingen en andere kenmerken weer te geven. Maar heel weinig mensen weten hoe ze hun Gmail-naam kunnen wijzigen. U bent zojuist op de juiste website terechtgekomen als u een van hen bent en de procedure wilt weten.

Bekijk de rest van het stuk, want we zullen het hebben over enkele eenvoudige strategieën die uw taak ongetwijfeld eenvoudiger zullen maken.

Effectieve stap: Gmail-naam wijzigen

Als je wilt weten hoe je je Gmail-naam kunt wijzigen, lees dan verder, want we hebben enkele eenvoudige instructies gegeven die je ongetwijfeld zullen helpen.

Methode 1: Basisproces

De eerste benadering die u kunt gebruiken om uw Gmail-naam te wijzigen, is deze. U moet de onderstaande instructies volgen om deze aanpak op uw pc te gebruiken.

Stap 1: – U moet eerst naar de inlogpagina van Gmail gaan. U moet dan “aanmelden” selecteren na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2:- Als resultaat bereikt u de Inbox. Selecteer vervolgens de “Google-accountknop” in de rechterbovenhoek van het scherm. Daarna ziet u mogelijk de fundamentele informatie van uw account, zoals uw e-mailadres en accountnaam. Selecteer daarna Mijn account in het menu.

Stap 3: – U wordt dan doorgestuurd naar de Google-accountpagina. Uw accountkeuzes en persoonlijke informatie worden op deze pagina weergegeven.

Stap 4: – Om toegang te krijgen tot het scherm waar u de naam van uw Gmail-account kunt wijzigen, moet u eerst op de optie “Uw persoonlijke gegevens” onder “Persoonlijke informatie en privacy” klikken.

Een nieuwe pagina met uw basisinformatie, inclusief naam en telefoonnummer, wordt dan op het scherm weergegeven.

Stap 5:- De volgende stap is om de optie ‘Naam’ te selecteren. Er verschijnt dan een nieuwe pagina op het scherm. De volgende stap is om de optie “Bewerken” te selecteren, die u in de rechterbovenhoek van het scherm kunt vinden. Vervolgens moet de naam worden gekozen die u wilt wijzigen.

De eerste en laatste letters van uw naam kunnen worden bewerkt. U kunt zowel de voor- als achternaam wijzigen die aan uw e-mailaccount zijn gekoppeld. De volgende stap is om de gewenste naam in te typen en op de Enter-toets te drukken.

Stap 6: – Hierna verschijnt een nieuw venster op het scherm waarin u wordt gevraagd de wijzigingen te bevestigen. U wordt geïnformeerd dat het wijzigen van de accountnaam slechts 90 dagen mogelijk is. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het selecteren van de naam voordat u op de knop Bevestigen tikt.

Om de wijzigingen door te voeren, moet u nu de pagina verlaten en de computer opnieuw opstarten.

Methode 2: Aanvullend proces

Als u nu alleen de Gmail-afzendernaam wilt wijzigen zonder uw Google-account te wijzigen, volgt u de onderstaande instructies.

Stap 1:- U moet eerst inloggen op uw Google-account. Het brengt je naar de inbox van je Gmail-account. Daarna moet u de link “Instellingen” in de rechterbovenhoek van de pagina selecteren. Er zijn veel opties beschikbaar onder de optie Instellingen; scrol vanaf daar naar beneden totdat u het item “Accounts en import” vindt. Klik erop als je het eenmaal hebt.

Stap 2:- U moet nu naar het gedeelte E-mail verzenden als gaan en daar de optie Info bewerken selecteren. Er verschijnt dan een nieuw venster op het scherm. Daarna moet u het dialoogvenster naast de optie “knop met een leeg vak” aanvinken. Er moet dan op de knop Opslaan worden getikt.

Je werk is gedaan. U moet nu de pagina verlaten en uw computer opnieuw opstarten.

We zijn ervan overtuigd dat u snel antwoord op uw vragen kunt vinden met behulp van de twee hierboven genoemde technieken. Als u echter het gevoel heeft dat u geen technisch inzicht heeft, raden we u aan uw kostbare tijd niet te besteden en de hulp in te roepen van een deskundige voor meer informatie.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *