Google Meet-scherm delen werkt niet

Google Meet-scherm delen werkt niet

Herstel dat scherm delen niet werkt: we ontvangen meestal veel meldingen dat we de ingebouwde of externe camera niet kunnen gebruiken met Google Meet. Ze ervaren dat de camera goed werkt met andere applicaties maar niet met Google meet. De gebruikers kunnen hun video-onlinevergaderingen voordelig voor het bedrijf houden. Het grote voordeel is dat je geen plug-ins nodig hebt om aan de vergadering deel te nemen.

Oorzaken van Google Meet Screen Share werkt niet

Als u denkt dat Google Meet niet werkt, is het belangrijk om de oorzaken van dit probleem te kennen. Welnu, als we zien, kunnen er veel redenen zijn die dit probleem kunnen veroorzaken. Laten we eens kijken naar enkele van de redenen die een oorzaak van het probleem zijn.

Verouderd Chrome gebouwd:

Het optreden van het probleem kan te wijten zijn aan de kleine storing in Google Chrome. Dus voordat je een communicatievenster probeert te openen, krijg je een melding van Google Chrome dat de camera niet wordt herkend. Dit probleem kan worden verholpen door Chrome bij te werken.

Google Meet niet geautoriseerd om de camera te gebruiken:

Er zijn situaties waarin gebruikers geen toestemming krijgen om de camera te gebruiken. Als u deze situatie aantreft, kunt u het probleem oplossen door de toestemming te accepteren die op de webcam wordt aangesloten of door deze toestemming te geven via het instellingenscherm.

Stappen die de bug kunnen oplossen om een Google Meet op uw apparaten te starten

Welnu, dit zijn enkele van de oorzaken als uw Google-meet niet werkt. Laten we eens kijken naar de stappen die u kunt nemen om dit probleem op te lossen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice om hier ondersteuning bij te krijgen.

Toestaan dat Meet uw camera gebruikt:

De camera heeft uw toestemming nodig om in te schakelen, ongeacht welke browser u gebruikt. Dit is het meest algemene probleem waarmee miljoenen gebruikers te maken hebben gehad. Om het goed te laten werken, moet je ernaar zoeken in het gedeelte linksboven in het scherm en op Toestaan tikken. Als u denkt dat u de instellingen per ongeluk hebt geblokkeerd, kunt u dit verhelpen door op het geblokkeerde pop-uppictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Vervolgens moet u de schakelaar kiezen die wordt verbonden met het toestaan ​​van de URL om toegang te krijgen tot de camera en de microfoon.

Stuurprogramma’s bijwerken naar de nieuwste versie:

  • Open hiervoor Google Chrome en klik vervolgens op de actieknop in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik vervolgens op Help en tik op over Chrome in het menu dat verschijnt.

Als u onder Chrome komt, moet u wachten om te weten of u de nieuwste versie heeft en deze bij te werken.

Dit zijn de stappen die u kunnen helpen uw probleem op te lossen dat de Google Meet-camera niet werkt. U kunt de hulp inroepen van een medewerker van de klantenservice om hier meer over te weten. Zij zullen je hierbij helpen.

Af en toe wordt u geconfronteerd met de omstandigheid waarin uw Google Meet-scherm delen niet werkt en uw Google Meet-camera ook niet werkt. Welnu, het probleem van het scherm is tegenwoordig heel gebruikelijk. Volg de stappen die we hieronder noemen om het probleem op te lossen.

Proces om uw Google Meet Screen Share te repareren werkt niet

Stap 1. Probeer Google Meet te gebruiken met een andere browser

De gebruikers wordt geadviseerd om Google Meet met een andere browser te gebruiken. Af en toe werkt de browser niet naar behoren en krijgen de gebruikers met dergelijke problemen te maken. Deze problemen kunnen u frustreren en uw werk belemmeren. U woont bijvoorbeeld een belangrijke vergadering bij en het scherm wordt niet gedeeld. U kunt zich dus niet concentreren op uw vergadering.

Stap 2. Probeer de browsegeschiedenis te wissen

De oude zoekopdrachten op uw computer kunnen af en toe problematisch zijn, omdat het u niet kan helpen om belangrijk werk te doen. Daarom wordt u geadviseerd om uw browsegeschiedenis te wissen en dit kan uw probleem oplossen.

Stap 3. De tijdelijke bestanden wissen

De problemen kunnen ook worden opgelost als u kiest voor het wissen van de tijdelijke bestanden in uw browser.

De bovenstaande vermelding is het proces dat door de gebruikers kan worden gevolgd. U kunt ook de hulp van Google gebruiken.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *